KRIVOLOVAC

Pratio nosoroga, udario ga slon, pa ga na kraju pojeli lavovi

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Pratio nosoroga, udario ga slon, pa ga na kraju pojeli lavovi
07.04.2019.
u 22:41
Pomagači lovokradice obavijestili su njegovu obitelj da ga je ubio slon, nakon čega su oni odmah obavijestili čuvare u nacionalnom parku
Pogledaj originalni članak

Krivolovac je krenuo u potragu za nosorogom, no na njega je naletio slon te ga pregazio, a na kraju su nesretnoga čovjeka pojeli lavovi. Jedna od najbizarnijih i najužasnijih smrti dogodila se u južnoafričkom Nacionalnom parku Kruger, objavio je jučer BBC.

Pomagači lovokradice obavijestili su njegovu obitelj da ga je ubio slon, nakon čega su oni odmah obavijestili čuvare u nacionalnom parku. Čuvari su krenuli u potragu za tijelom, no pronašli su samo lubanju i par hlača. Rendžeri su zaključili da su lovokradicu pojeli lavovi. Izrazili su sućut obitelji.

– Nije pametno ulaziti u Nacionalni park Kruger pješice. Vrebaju mnoge opasnosti i ova tragedija dokaz je toga – kazao je upravitelj nacionalnoga parka. Krivolovce potiče velika potražnja za rogom nosoroga, pogotovo u azijskim zemljama. 

Prinova u Zoološkom vrtu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SK
strogo kontrolirani vlakovi
22:55 07.04.2019.

Kladim se da su našli jedne, a ne "par hlača". Jedne hlače imaju par nogavica. Par hlača = četiri nogavice.

KO
kodifan
23:15 07.04.2019.

iskreno... nije mi ga žao

SA
samuraj
23:26 07.04.2019.

Nadam se da lavovi nisu imali probavne smetnje, što se tiče te bitange, što je tražio to je i našao.