na parkiralištu

Lopov ženi ukrao novčanik sa 1000 kn iz nezaključanog kamiona

Foto: 'Boris Scitar/Vecernji list'
Lopov ženi ukrao novčanik sa 1000 kn iz nezaključanog kamiona
03.01.2013.
u 09:28
Krađu je vlasnica prijavila u srijedu policiji u Virovitici. Za počiniteljem se i dalje traga.
Pogledaj originalni članak

Nepoznati kradljivac ukrao je novčanik u kojemu je bilo više od tisuću kuna i to iz nezaključanog kamiona kojeg je 61-godišnjakinja iz Novalje ostavila u Ulici bana Josipa Jelačića u Borovi.

Krađa se dogodila tijekom novogodišnjeg podneva, a osim tisuću kuna u novčaniku su bile i kreditne kartice te osobni dokumenti vlasnice. Krađu je oštećena vlasnica prijavila u srijedu policiji u Virovitici. Za počiniteljem se i dalje traga.

>>Provalio u župni ured i ukrao desetak tisuća kuna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
kreont
07:22 04.01.2013.

Odma u čeliju do sanaderove. Ipak je ovo sitni lopov pa bi trebalo da se nauči od pravih.