UHIĆEN ODMAH NAKON KRAĐE

Lopov provalio u automat za kovanice u autopraonici, a onda se opirao uhićenju

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Policijski automobil
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Pravosudni policajac
17.11.2020.
u 14:17
Policajci su ubrzo blizu mjesta počinjenja  uhitili 30-godišnjaka. No morali su uporabiti prisilu kako bi ga savladali.
Pogledaj originalni članak

Lopovima svašta padne na pamet, a o tome najbolje svjedoči primjer 30-godišnjaka koji je uhićen malo nakon počinjenje djela. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 17. studenog oko pet sati  u Čavićevoj ulici provalio u automat za kovanice u autopraonici!?

Nakon što je ukrao kovanice, htio se udaljiti, no nije imao sreće jer ga je netko vidio pa je pozvao policajce. Policajci su ubrzo blizu mjesta počinjenja  uhitili 30-godišnjaka. No morali su uporabiti prisilu kako bi ga savladali. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:23 17.11.2020.

već potrošio socijalnu pomoć pa ide zaradit