Falkensteiner

Liječnicima i sestrama besplatna dva noćenja u Zadru

Liječnicima i sestrama besplatna dva noćenja u Zadru
07.04.2020.
u 13:46
U ime zaposlenih zahvalio je ravnatelj Kliničke bolnice ”Sveti Duh”, prof. dr. sc. Mladen Bušić
Pogledaj originalni članak

Čim se situacija stabilizira dvjesto liječnika, medicinskih sestara i drugih zdravstvenih radnika dviju zagrebačkih bolnica, Kliničke bolnice ”Sveti Duh” i Klinike za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević”, moći će sa svojim obiteljima na mali odmor u Zadar.

Vaučeri sa po dva noćenja poklon su hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences, sto za Falkensteiner resort Borik u Zadru i sto za Falkensteiner resort Punta Skala nedaleko od Petrčana.

"Liječnici i medicinske sestre, kao i ostalo osoblje u zdravstvenom sustavu, daju sve od sebe u situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije izazvane korona virusom. Smatramo kako će im, kada sve ovo prođe, odmor itekako dobro doći. Ovo je naš mali doprinos u vremenu kada nam je svima potrebna solidarnost”, poručuju iz Falkensteinera.

– U ime naših djelatnika te djelatnika Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" mogu samo od srca zahvaliti na ovoj iznimnoj donaciji koju će oni sa zadovoljstvom iskoristiti čim završi naša zajednička borba protiv aktualne epidemije – kaže ravnatelj Kliničke bolnice ”Sveti Duh”, prof. dr. sc. Mladen Bušić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.