Upozorenje

Lidl povlači dva proizvoda - možda sadrže strana tijela od plastike

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Lidl povlači dva proizvoda - možda sadrže strana tijela od plastike
02.08.2018.
u 18:17
'Iz preventivnih razloga povlačimo proizvode Fresona Talijanska sjeckana rajčica s bosiljkom i Italiamo Talijanska sjeckana rajčica s bosiljkom roka trajanja 31. prosinca 2020.'
Pogledaj originalni članak

Lidl Hrvatska preventivno povlači Freshona i Italiamo talijansku sjeckanu rajčicu s bosiljkom s rokom trajanja do 31. prosinca 2020. jer se ne može isključiti prisutnost stranih tijela - komadića plastike - u proizvodima, izvijestilo je u četvrtak Ministarstvo poljoprivrede.

"Iz preventivnih razloga povlačimo proizvode Fresona Talijanska sjeckana rajčica s bosiljkom i Italiamo Talijanska sjeckana rajčica s bosiljkom roka trajanja 31.prosinca 2020. i  LOT broja L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224  jer proizvođač ne može sa sigurnošću isključiti da proizvod ne sadrži strana tijela od plastike", ističe Lidl u obavijesti potrošačima.

Iz Lidla poručuju kupcima da ne konzumiraju te proizvode već da ih vrate u najbližu Lidl trgovinu gdje će im biti isplaćen novac s ili bez predočenja računa.

Javni opoziv je postavljen na web stranice Lidl Hrvatska: www.lidl.hr.

>> Pogledajte i video 'Kako si pomoći ako imate alergiju na ambrziju'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

TH
thu
00:33 03.08.2018.

E vidite, u Lidlu povlače takvu robu i upozore kupce, a u ostalim trgovinama to vam prešute i daju na akciju, a vi pojedete govno... Dakle umjesto da seruckate recite; "Hvala Lidlu".... Ajd bok...

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:13 02.08.2018.

Ma nemoguce, pa to je lidl iz Njemacke. Oni nikada nebi nama prodavali smece. Kao sto prodaju ciste dizelas. To redovito povlacenje losih proizvoda je slucajnost.

RM
ribnikova mama
18:36 02.08.2018.

pa u tom Lidlu svako malo nešto povlače iz prodaje, a i ono što se prodaje cisti GMO