na autocesti A-3

'Leteći' Grk autocestom jurio 236 km/h

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
'Leteći' Grk autocestom jurio 236 km/h
31.07.2014.
u 19:06
Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole
Pogledaj originalni članak

Noćas, oko 00.15 sati  na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Vrbanja, policijski službenici su u prekoračenju brzine zatekli 39-godišnjeg grčkog državljanina, koji je upravljao osobnim vozilom marke „Mercedes“ brzinom od 236 km/h, na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

>> Pogledajte video: Slovenac vozio zaustavnim trakom, pa ubrzao do 199 na sat

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MX
Mister X
19:28 31.07.2014.

Noćas, oko 00.15 sati na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Vrbanja, policijski službenici su naravno prestigli u prekoračenju brzine zatekli 39-godišnjeg grčkog državljanina... Koji je mislio da yse nalazi u SR. Njemačkoj jel tamo nema svuda apsolutnoga diktiranoga ograničenja brzine ! kako doznajemo groblja zasada nisu prepuna zbog toga vozača , ali se puni državna kasica ! ) 98,9% nesreča se ne događa na autoputevima , a kad se dogodi onda je uglavnom uzrok neki drugi, kša magla snjeg i sl. prebrza vožnja je zastupljena sa 012 % ali je kazna masna !

LO
lojtra1
20:07 31.07.2014.

Podržavam! Nema tu nikakve filozofije o Njemačkoj, USA ili Bog te pita čemu. Svatko tko vozi zna kako se često nađe divljač na auto-cesti a moguća su i razna druga iznenađenja. Obzirom na to vožnja s 236 km/h u noći (možda i magli) je čista lutrija gdje se grko-bolid kocka a za ulog stavlja živote drugih!! 130 je dovoljno (katkad i previše). Komu nije nek ide zrakoplovom!!