PROVALILI MU U KUĆU

Lažno se predstavili kao policajci, pretukli ga i ukrali mu više stotina tisuća kuna

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
Lažno se predstavili kao policajci, pretukli ga i ukrali mu više stotina tisuća kuna
04.11.2019.
u 14:39
U selu se govori da je riječ o ukradenih više stotina tisuća kuna iz kuće u kojoj vlasnik, koji se bavi poljoprivredom, živi sam. Policija traga za počiniteljima
Pogledaj originalni članak

U policijskoj postaji Ludbreg 60-godišnjak iz Selnika prijavio je da je više nepoznatih počinitelja 2. studenog u ranim jutarnjim satima provalilo u njegovu obiteljsku kuću. Fizički su ga napali i ukrali novac. Materijalna šteta je velika, a točan iznos utvrdit će se naknadno, kažu u PU varaždinskoj.

Vlasniku je liječnička pomoć pružena u bolnici, no nije u životnoj opasnosti. Razbojnici su mu se navodno predstavili kao policajci i natjerali ga da im preda novac.

U selu se govori da je riječ o ukradenih više stotina tisuća kuna iz kuće u kojoj vlasnik, koji se bavi poljoprivredom, živi sam. Policija traga za počiniteljima. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar VinkoL
VinkoL
14:50 04.11.2019.

Ma koji to pametnjaković drži više stotina kuna doma? I još o njima znaju svi susjedi, pa nije ga došla opljačkati ekipa iz Like, Dalmacije.... nego netko par metara od njega.