uporni prekršitelj

Labinjanin sa 4,22 promila tri puta izletio s ceste i nastavljao vožnju

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Labinjanin sa 4,22 promila tri puta izletio s ceste i nastavljao vožnju
27.09.2012.
u 12:44
Dvaput je sletio s kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se vratio na kolnik i nastavio vožnju. Ubrzo je opet izletio s ceste i prednjim dijelom udario u kamen, no ni to ga nije zaustavilo
Pogledaj originalni članak

Prometnu nesreću koja se dogodila u srijedu oko 14.35 sati na području Labina, u kojoj srećom nitko nije ozlijeđen, uzrokovao je vozač kojemu je je policija izmjerila čak 4,22 promila alkohola, javljaju iz PU istarske.

Taj je 47-godišnjak iz Labina, upravljajući Citroenom pulskih oznaka cestom Pula – Rijeka, u mjestu Donišnice u desnom zavoju automobilom dvaput sletio s kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se vratio na kolnik i nastavio vožnju. Ubrzo je opet sletio s ceste i prednjim dijelom udario u kamen, no ni to ga nije zaustavilo.

Vožnjom unatrag ponovno se vratio na cestu i zaustavio na suprotnoj strani kolnika gdje je prednjim dijelom automobila udario u stražnju bočnu stranu VW-a njemačkih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji Nijemac. Unatoč svemu Labinjanin je uporno želio nastaviti vožnju, no policija ga je spriječila i odvela na trežnjenje u policijsku postaju Labin. Na nadležnom prekršajnom sudu slijedi mu optužni prijedlog zbog više prekršaja.

>>Vozio sa 3,34 promila pa se zabio u rubnjak nogostupa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:17 27.09.2012.

Hm Preko neke normalne koncentracije alkohola u krvi, trebalo bi ljude koji u takvom stanju voze, trpati u zatvore do otriježnjenja i oderati ih ne samo novčano nego i krivično, jer to više nisu vozači nego zvijeri i ubojice.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
16:23 27.09.2012.

Sve ok, ali priča ide oko nekakvog Citroena, a fotografija prikazuje Audi Q? tipa inače treba i u zatvor jer je ovime radio opće opasne radnje smrtonosnim oružjem. Dođe na isto kao da je pucao okolo takav pijan pištoljem-ovime je čak učinio veću štetu.

MA
martin123
20:23 27.09.2012.

Posto doticni gospodin vozi Q7 i sigurno je neki paresa, nista mu se nece dogodit.....