TROVANJE SUMJEŠTANINA

Kupila je antifriz i stavila mu u piće bez da je on to znao?

Foto: Kristina Štedula Fabac/PIXSELL
Kupila je antifriz i stavila mu u piće bez da je on to znao?
10.02.2020.
u 16:27
Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu donijelo je danas rješenje o provođenju istrage protiv Kristine F. (27) iz Vivodine zbog, kako navode u rješenju, osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.
Pogledaj originalni članak

- Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnjakinja 22. siječnja 2020. u Ozlju, u namjeri da usmrti 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, a nakon što je prethodno na benzinskoj postaji pribavila tekućinu koja sadrži etilen-glikol (otrovna supstanca), potajice mu, bez njegova znanja, tu tekućinu stavila u piće koje je on popio. Nakon toga, 40-godišnjaku je tijekom večeri pozlilo te je prevezen u bolnicu gdje je hospitaliziran zbog upale moždane ovojnice i zatajenja bubrega, te se nalazi u teškom i po život opasnom zdravstvenom stanju - navode u svom priopćenju iz Županijskog državnog odvjetništva gdje je Kristina prošloga tjedna ispitana i zadržana u jednomjesečnom pritvoru.

Kako smo pisali, riječ je o djevojci omiljenoj u svome mjestu, radišnoj, svestranoj za koju nitko od sugovornika s kojima smo razgovarali nikada ne bi rekao da je kadra tako nešto napraviti. Nitko, pa niti obitelj obje strane nije znala da su Kristina i Denis M. u ikakvoj vezi ili kontaktu, obzirom da ga je 2016. godine prijavila zbog uznemiravanja jer se Denis navodno nije mirio s time da ona više ne želi vezu. Zato se nadaju da će istraga pokazati što se, kako i zašto dogodilo i ako je sve to točno, što ju je ponukalo da to napravi.

- Samo daj Bože da se Denis izvuče, da sve krene na bolje, a onda neka odgovara tko već treba za što odgovarati. Istina je da je on bio osebujan i pomalo svoj, ali tako nešto se nije trebalo dogoditi, bez obzira na to kako je do trovanja došlo - dodaju nam sumještani. Jedina moguća veza između trovanja i Kristine utvrđena je pregledom poruka na Denisovom mobitelu po kojima su, navodno, njih dvoje komunicirali spornih dana.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
18:14 10.02.2020.

a gdje su sada ba be i aktivisti da malo zaštite i muškarce?...

TR
tratincica68
02:47 08.04.2021.

bar mu nije bilo hladno,valjda

DU
Deleted user
14:27 11.02.2020.

Da, bila je omiljena...ali nitko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata