Slaže se vrh na Prisavlju

Kunić, Barišić, Stipić i Bonačić-Krešić novi ravnatelji na HRT-u

Foto: Robert Anic/PIXSELL
HRT
Foto: Robert Anic/PIXSELL
HRT
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
renato kunić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
jozo barišić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
mislav stipić
20.03.2017.
u 17:33
Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića.
Pogledaj originalni članak

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić nakon provedenog natječaja i razgovora s čak 38 prijavljenih kandidata za četiri ravnateljska mjesta na HRT-u imenovao je danas tri nova prisavska ravnatelja. Ravnateljem poslovanja postao je tako Mislav Stipić, ravnateljem poslovne jedinice produkcije Jozo Barišić, a prvim čovjekom prisavske tehnologije imenovan je Nikola Bonačić-Krešić.

Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića. Prekosutra u srijedu će na Prisavlju biti organizirano izjašnjavanje kreativnog osoblja o Kunićevom imenovanju, no kakvo god bude mišljenje djelatnika ono nije obvezujuće pa se sada može reći da će Kunić postati ravnateljom programa HRT-a.

>> Za 4 ravnatelja HRT-a natječe se 38 kandidata

>> Jurčević tužbom želi poništiti odluku o imenovanju Bačića glavnim ravnateljem HRT-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TW
TWITOIST
18:17 20.03.2017.

Pita li se gledatelja barem nesto,npr. da maknete jedno tri osobe da ih ne gledamo,ali s'druge strane za 80 kuna bolje se ne moze ni dobiti.