Ukinute sankcije

Objavljene fotografije Kim Jong Una dok nadgleda vježbu vojnih zrakoplova

Foto: Reuters (Ilustracija)
Kim Jong Un
Foto: Reuters (Ilustracija)
Kim Jong Un
Foto: Reuters (Ilustracija)
Kim Jong Un
24.01.2015.
u 14:20
Sjeverna Koreja, koja je i pod teškim sankcijama UN-a zbog raketnih i nuklearnih testiranja, tehnički je još uvijek u ratu s Južnom Korejom.
Pogledaj originalni članak

Sjevernokorejska državna televizija KRT objavila je fotografije Kim Jong Un-a na kojima se vidi kako nadgleda vojnu vježbu, no datum ni mjesto vježbe nije naveden.

Jučer je Sjeverna Koreja zatražila ukidanje sankcija koje su joj nametnute od Južne Koreje nakon napada na jedan od njihovih ratnih brodova 2010. Ukidanje sankcija uvjet je za nastavak dijaloga, javlja Reuters.

Sjeverna Koreja, koja je i pod teškim sankcijama UN-a zbog raketnih i nuklearnih testiranja, tehnički je još uvijek u ratu s Južnom Korejom.

Ranije ovog mjeseca, Sjeverna Koreja obećala je da će obustaviti nuklearne testove ako SAD otkaže svoju godišnju zajedničku vojnu vježbu s Južnom Korejom što Pjongjang opisuje kao pripremu za invaziju.

>>'Odustanite od vojnih vježbi i mi ćemo od nuklearnih testova'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar nijeminišta
nijeminišta
15:10 24.01.2015.

nemoguće da je ovo dvojnik - na zemlji ne postoji još jedan lik koji izgleda hmmm... TAKO. kim je unikat - to majka ne rađa dva puta...

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:24 24.01.2015.

Evo ti ponovo u pozadini zlikova koji obozavaju krvoloke, diktatore, dzihadiste i sl. parazite pa uzivaju u samo zadovoljstvu da stave negativne ocijene. Kulturna bijeda!

Avatar tajar
tajar
14:40 24.01.2015.

Na slici je vjerojatno Kimov dvojnik, pravom Kim Jong Unu protokol sigurno ne bi dozvolio stajati u plitkim cipelama na snijegu uz pistu s koje uzlijeću borbeni zrakoplovi!