Hrvatsko ratno zrakoplovstvo

'Krila Oluje' na aero-mitingu u Poljskoj

Foto: HRZ/Krila Oluje
'Krila Oluje' na aero-mitingu u Poljskoj
25.08.2018.
u 19:21
Ovo je bila naša čestitka Ratnom zrakoplovstvu Poljske za njihov uistinu značajan jubilej, 100 godina postojanja, rekao je satnik Belančić
Pogledaj originalni članak

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) “Krila Oluje” nastupila je u subotu, 25. kolovoza 2018. u zrakoplovnoj bazi Radom u Poljskoj na prvoj prezentaciji dvodnevnog međunarodnog aero-mitinga koji se održava od 25. do 26. kolovoza 2018. povodom 100. obljetnice Ratnog zrakoplovstva Poljske.

Vođa grupe satnik Darko Belančić iznio je kako su program, u nešto skraćenom i prilagođenom obliku kao i ranijom satnicom početka zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta uspjeli ipak izvesti.

"Ovo je bila naša čestitka Ratnom zrakoplovstvu Poljske za njihov uistinu značajan jubilej, 100 godina postojanja i djelovanja. Izražavamo naše duboko poštovanje i upućujemo iskrene čestitke. Nadamo se kako će sutra vrijeme biti bolje kada i mi obilježavamo naš jubilarni 50. međunarodni nastup. Sve pohvale ostalim članovima "Krila Oluje“ i cijelom hrvatskom timu u Poljskoj koji daju sve od sebe unatoč lošem vremenu“, istaknuo je satnik Belančić.

"Krila Oluje" do sada su izvela ukupno 179 javnih nastupa od čega 130 domaćih i 49 međunarodnih, a program su prezentirali na najprestižnijim zrakoplovnim manifestacijama u 15 europskih država (Rumunjska, Slovenija, Mađarska, Njemačka, Austrija, Češka, Slovačka, Belgija, Italija, Turska, Poljska, Danska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Francuska).

VIDEO MiG i F-16 iznad Knina

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:30 25.08.2018.

ja jednostavno ne mogu vjerovati za čega sve novaca ima i na što sve trošimo a pacijenti u bolnicu nose svoj sapun i wc papir da ne spominjem lijekove i ostalo...