ubijena dva dužnosnika

Kremlj nazvao prošlotjednu pucnjavu u Moskvi "manifestacijom ludila"

Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Moskvi
Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Moskvi
Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Moskvi
23.12.2019.
u 11:25
Živimo u takvim vremenima i ne samo mi već sve vlade u svijetu gdje nažalost nitko nije imun na manifestacije ludila s tragičnim posljedicama, rekao je Peskov.
Pogledaj originalni članak

Kremlj je u ponedjeljak pucnjavu u Moskvi prošlog tjedna, u kojoj su ubijena dva dužnosnika ruske tajne službe (FSB), nazvao "manifestacijom ludila" s kojom se suočavaju sve zemlje s vremena na vrijeme. 

Ruski istražitelji u petak su identificirali muškarca koji je otvorio paljbu na ulazu zgrade FSB-a u Moskvi. Napadač je 39-godišnji Jevgenij Manjurov, bivši zaštitar. 

Manjurov je u četvrtak navečer ubio jednog dužnosnika FSB-a i ozlijedio još petero ljudi ispred sjedišta FSB-a, nekadašnjeg stožera KGB-a, prije nego što je ubijen. 

Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Moskvi

Drugi dužnosnik FSB-a je podlegao ozljedama u bolnici. 

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov nazvao je pucnjavu tragedijom. 

"Živimo u takvim vremenima i ne samo mi već sve vlade u svijetu gdje nažalost nitko nije imun na manifestacije ludila s tragičnim posljedicama", rekao je Peskov. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
ObrenM
11:23 24.12.2019.

Vecina pucnjava dolaze od islaminiziranih pojedinaca,bez obzira na njihovu nacionalnost.