Životinjski instinkti

'Kralj majmuna' predvidio rezultate izbora! Pobjeđuje li Trump ili Clinton?

Foto: Reuters
Kineski "kralj majmuna" predvidio pobjedu Trumpa
Foto: Reuters
Kineski "kralj majmuna" predvidio pobjedu Trumpa
Foto: Reuters
Kineski "kralj majmuna" predvidio pobjedu Trumpa
04.11.2016.
u 13:55
Majmun Geda posljednji je u nizu životinja navodnih proročanskih sposobnosti koje su se pojavile diljem svijeta nakon što je hobotnica Paul pogodila ishode nekoliko utakmica na World Cupu 2010.
Pogledaj originalni članak

Kineski majmun poznat kao "kralj proroka" izabrao je Donalda Trumpa za novog američkog predsjednika, objavio je u petak turistički park nakon što je ranije ove godine uspješno pogodio pobjednika Europskog nogometnog prvenstva.

Majmun Geda posljednji je u nizu životinja navodnih proročanskih sposobnosti koje su se pojavile diljem svijeta nakon što je hobotnica Paul pogodila ishode nekoliko utakmica na World Cupu 2010. Majmunu-vidovnjaku ovog je puta ponuđeno da bira između republikanskog kandidata Trumpa i demokratske protukandidatkinje Hillary Clinton.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Nakon "dubokog promišljanja", mistični je primat izabrao Trumpa, kažu u ekološkom turističkom parku Shiyanahu. Bez trunke razmišljanja, čestitao je kartonskom Trumpu poljupcem u usta.

Petogodišnji majmun uspješno je predvidio da će Portugal u lipnju osvojiti Europsko prvenstvo 2016., dva dana prije nego što je tim Christiana Ronalda dobio Francusku s 1:0.

>> Donald Trump, populistički junak koji je milijunima postao glasonoša promjena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar superhik74
superhik74
14:32 04.11.2016.

Mislim da bi majmun Geda bio bolji "kandidat" od obje marionete koje stvarni vladari iz sjene nude nepismenom narodu.

PR
Prekobrda
14:36 04.11.2016.

Mozda bi u USA trebalo uvesti demokraciju kao sto su uveli demokraciju u Irak, Libiju... a vec godinama pokusavaju i u Siriju.