Naljutile se

Koze demolirale policijsko vozilo pa završile iza rešetaka

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Koze demolirale policijsko vozilo pa završile iza rešetaka
11.06.2013.
u 08:01
Indijski policajci uhitili su tri koze jer su im oštetile službeno vozilo staro samo dva dana
Pogledaj originalni članak

S kakvim se to kriminalcima bori indijska policija? Vjerovali ili ne, s kozama. Naime, policajci u indijskom gradu Chennai bili su prisiljeni privesti tri koze koje su oštetile službeno policijsko vozilo, piše Times of India.

Policajci su parkirali službeni automobil star samo dva dana pokraj mjesta za ispašu stoke. No, skupini koza koje su boravile na tom mjestu njihova ideja i nije se baš svidjela. Pobunile su se i odlučile poduzeti najoštrije mjere protiv policajaca. Stado koza zaletjelo se na vozilo i oštetilo retrovizore, brisače, vjetrobranska stakla te papcima oštetilo lak s karoserije.

Zbunjeni policajci brzo su se pribrali i nastavili s poslom po običaju. Što bi drugo trebali napraviti s ovakvim delinkventima, nego strpati ih iza rešetaka. Većina koza im je "zbrisala", no tri su uspjeli uhititi. Brzo su pronašli i vlasnicu stada koja će odgovarati zbog uništavanja službenog vozila.

Nestašne koze udomljene su u Društvu za sprečavanje okrutnosti prema životinjama.

>>Ovaj bend morate čuti! Pas im je glavni pjevač

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.