Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi glazbeni pravac

Ovaj bend morate čuti! Pas im je glavni pjevač

pas frontmen
Screen shot Youtube
09.06.2013.
u 14:19

Njihov bend vodi pas Budgie. On je glavni i jedini vokal, te potpisuje sve pjesme.

Koliko god čudno zvučalo, istinito je. Pas je frontmen ove grupe, a ljudi se bave instrumentima, piše Huffington post. Već smo imali prilike slušati psiće kako pjevuše, ali da će ih netko postaviti na čelo benda, nismo.

Newyorški grindcore bend Caninus odlučio je podići ovaj glazbeni pravac na drugu razinu i postaviti pit bulla Budgieja kao glavnog vokalista. Kako to zvuči? Pa upravo tako kako i zamišljate... Lavež, pa još malo laveža, i za kraj... lavež.

Naslovi pjesama? Pa uobičajeni... \"Zaključaj čeljust\", \"Grizi ruku koja te hrani\"..., nevažno, nije da ćemo ih razumjeti.

Do prije dvije godine uz Budgieja je pjevao i Basil, no on je, nažalost, preminuo i ostavio prijatelja samog na pozornici.

Caninus trenutačno rade na novom albumu u čast preminulog pjevača Basila.

Inače, ostali članovi benda, onaj ljudski dio, aktivisti su za životinjska prava.

>>Čovjekov najbolji prijatelj. Pas Pui spasio novorođenče iz smeća

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije