Bavit će se analitikom

Kovačićev savjetnik Ivica Relković podnio ostavku

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Kovačić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Ivica Relković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Ivica Relković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Ivica Relković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Kovačić
27.03.2017.
u 13:47
U sljedećem se razdoblju namjerava baviti analizom potencijala nezavisnih lista na lokalnim izborima.
Pogledaj originalni članak

Ivica Relković podnio je ostavku na funkciju posebnog savjetnika ministra uprave Ivana Kovačića i u sljedećem se razdoblju namjerava baviti analizom potencijala nezavisnih lista na lokalnim izborima.

Lokalne izbore Relković će pratiti kroz vlastiti blog, a ističe kako ni na koji način neće biti angažiran u kampanji Mosta.

Bavit ću se jedino analitikom, želim vidjeti što će se događati sa scenom nezavisnih lista koja je do sada bila nepovezana, a moje analize bit će jednako dostupne svima – kazao nam je Relković.

Ostavku na savjetničku funkciju dao je upravo kako bi mogao biti neovisan u svojim analizama te kako njegov blog ne bi opteretio Vladu.

Relković ističe kako nikada nije imao namjeru postati član Mosta, u kojemu je, kaže, imao isključivo savjetodavnu ulogu.

– Što će biti nakon izbora ne znam, ali sljedeće dva mjeseca sasvim sigurno neću sudjelovati u Mostovoj izbornoj kampanji – kaže Relković.

>>Tko su pravnice zbog kojih je Kovačić navodno prijetio ostavkom?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Marko1337
15:19 27.03.2017.

mogao je podnjeti i ministar, jer se ne zna koji je gori.