Kotromanović:

Kotromanović: Moguća suradnja sa Srbijom u mirovnim operacijama

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Kotromanović: Moguća suradnja sa Srbijom u mirovnim operacijama
28.10.2013.
u 18:04
Hrvatskog ministra obrane Antu Kotromanovića dočekao je srpski kolega Nebojša Rodić. Na sastanku je istaknuto da su obrambena i sigurnosna suradnja vrlo uspješan element suradnje dviju zemalja.
Pogledaj originalni članak

– Republika Srbija zainteresirana je za vojnoekonomsku suradnju i zajednički nastup na trećim tržištima – kazao je Nebojša Rodić, ministar obrane Srbije, svom gostu iz Zagreba, hrvatskom ministru obrane Anti Kotromanoviću.

Nakon svečanog dočeka, Kotromanović je s Rodićem razgovarao i o mogućem zajedničkom angažiranju u multinacionalnim operacijama.

Na sastanku je istaknuto da su obrambena i sigurnosna suradnja vrlo uspješan element suradnje dviju zemalja, javlja Ministarstvo obrane Srbije.

>>Kotromanović na sastanku ministara obrane NATO-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.