LADISLAV TOMIČIĆ

'Kosor ne doživljavam ozbiljno, a Milanović i SDP su loša oporba'

Foto: Pixsell
'Kosor ne doživljavam ozbiljno, a Milanović i SDP su loša oporba'
04.07.2010.
u 17:27
. Milanović ne bi prepoznao radnika ni da se sudari s njim na ulici – kazao je danas u “Nedjeljom u 2” novinar Novog lista Ladislav Tomičić.
Pogledaj originalni članak

– J. Kosor kao premijerku ne doživljavam ozbiljno jer nije izabrana na izborima. Prvi mjesec njezina mandata bio je zanimljiv, ulijevao je nadu, no nakon dva-tri mjeseca vidjelo se ipak da se ne ide nigdje. Njezina će karijera nakon ovoga samo padati. Milanović i SDP su loša oporba. Milanović ne bi prepoznao radnika ni da se sudari s njim na ulici – kazao je danas u “Nedjeljom u 2” novinar Novog lista Ladislav Tomičić.

Dodao je kako iza premijerke stoje jaki ljudi, spomenuvši Šeksa (“on usmjerava HDZ-ovu politiku”), Kalmetu, Milinovića (“on je u Lici početak i kraj svega”), ali i Todorića (“vrlo moćan i štetan čovjek”).

Tomičić reče kako je borba protiv korupcije lažna, što se vidi i iz toga što se propustilo istražiti ministra Kalmetu zbog afere u HAC-u. Optužio je Mladena Bajića da nema hrabrosti pitati nešto ljude kao što su Todorić, Šeks...

– Da sam na Bandićevu mjestu, uzeo bih dvojno državljanstvo jer bi tu moglo biti svašta. Isto bih savjetovao i Sanaderu – rekao je Tomičić. (bma

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

Avatar punkufer
punkufer
14:14 06.07.2010.

Dobro je rekao za: \"Milanović i SDP su loša oporba. Milanović ne bi prepoznao radnika ni da se sudari s njim na ulici\" Istina.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
17:39 04.07.2010.

Čudo jedno kako ništa nije našao za svoje Riječke pajdaše,Linića i Oberst-firera,a žive njemu pred nosom.

NE
neni
20:37 04.07.2010.

Nisam gledala ,,a ovo kaj je novinar napisao je točno. Samo po meni bi novinari na HRT ,s obzirom da su javna televizija trebali dovoditi ljude koje bi se eventualno mogli uključiti u politiku a nisu do sada bili eksponirani .a da imaju nekaj pametno i za reći kao npr. N.Raspudić. Jer dovoditi novinare da nam objašnjavaju kaj i mi sami znamo je već postalo nezanimljivo.