Kosor izrazila sućut francuskom premijeru zbog razorne oluje

Foto: AFP
Kosor izrazila sućut francuskom premijeru zbog razorne oluje
01.03.2010.
u 10:55
Poštovani predsjedniče vlade gospodine Fillon, duboko smo potreseni tragičnom vijesti o olujnom nevremenu koje je pogodilo Francusku, poručila je Kosor.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor uputila je izraze sućuti predsjedniku francuske vlade Françoisu Fillonu zbog  razorne oluje Xynthije koja je odnijela živote mnogih francuskih državljana.

>>Najmanje 53 mrtva u oluji Xynthija koja je poharala zapad Europe

 - Poštovani predsjedniče vlade gospodine Fillon, duboko smo potreseni tragičnom vijesti o olujnom nevremenu koje je pogodilo Francusku. U ovim teškim trenucima za cijeli francuski narod u mislima suosjećamo s vama i obiteljima teško stradalih i unesrećenih. Molim vas, primite iskrene izraze sućuti i dubokog poštovanja uime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno - kaže se u priopćenju premijerke Kosor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar punkufer
punkufer
14:26 02.03.2010.

Ako ćeš izražavatu sućut svakome onda ćeš po cijele dane raditi samo to jer se kojekakve tragedije po svijetu stalno događaju.

Avatar punkufer
punkufer
11:43 01.03.2010.

Budalaštine! Kosorica se dodvorava Francuzima i žali nekakve njihove žrtve. Ma, tko ih j.... Francuzi nikada ništa nisu napravili za nas niti su nam ikada pomogli - niti politički niti materijalno. U Domovinskom ratu su pomagali Srbe i radili protiv Hrvata. Zašto bi mi danas mislili na njih?

AG
Agramer198
15:34 01.03.2010.

I u čemu je problem? Pa kaj bi se trebali veselit sada?? A ima primitivaca na ovom forumu.