Koren predsjedništvu stranke:

'Zazvonilo je zvono za veliku uzbunu. Probudite se, HSS je u velikoj opasnosti!'

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Darko Koren
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Krešo Beljak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
14.09.2016., Zagreb - Predsjednik Hrvatske seljacke stranke Kreso Beljak u prostorijama stranke u Zvonimirovoj 17 odrzao je konferenciju za novinare. Photo:
14.09.2016., Zagreb - Predsjednik Hrvatske seljacke stranke Kreso Beljak u prostorijama stranke u Zvonimirovoj 17 odrzao je konferenciju za novinare. Photo: Igor Soban/PIXSELL
20.10.2016.
u 14:53
Koprivničko-križevački župan Darko Koren uputio je pismo predsjedništvu HSS-a u kojemu članovima toga tijela poručuje da je odluka o odbijanju njegove žalbe na suspenziju iz stranačkoga članstva za njega konačna.
Pogledaj originalni članak

Koprivničko-križevački župan Darko Koren uputio je pismo predsjedništvu HSS-a u kojemu članovima toga tijela poručuje da je odluka o odbijanju njegove žalbe na suspenziju iz stranačkoga članstva za njega konačna te da nema namjeru čekati pravorijek povjerenstva koje bi još jednom trebalo razmotriti njegov slučaj. 

To bi značilo i da se više ne smatra članom HSS-a, no pismo zaključuje tvrdnjom kako je spreman angažirati se za "određene odgovorne dužnosti" u HSS-u. No, prije toga šef stranke Krešo Beljak morao bi odstupiti, morale bi se opozvati sve suspenzije, a svim delegatima omogućiti pravo glasa te svima koji to žele dopustiti da se kandidiraju za novo vodstvo. 

"Zazvonilo je zvono za veliku uzbunu. Probudite se, HSS je u velikoj opasnosti!" - poručio je Koren članovima predsjedništva stranke.   

>>Beljak nema dobar rejting u stranci i zato je odgodio izbore

>>Mogla se kandidirati kad je HSS bio na dnu, toliko o hrabrosti Marijane Petir

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:11 20.10.2016.

" Vjera u Boga i seljačka sloga" slogan Seljačke stranke koji po vodstvom Beljaka ne postoji.

RA
radekbrod
22:30 20.10.2016.

Hrg i Koren neznaju kak motika izgleda ipak su oni kumovi kojima je samo stalo do hss-a u kojem su oni glavni a to kaj su izgubili 10 saborskih mandata e to nije bitno bitni su njihovi osobni interesi

DE
demokršćanin
09:41 21.10.2016.

Naš narod veli kesno je nakon meše iti u crkvu.Pa gdje ste bili svi članovi stranke kada ste si izabrali takvog predsjednika?