Gol u gostima

Kolinda pobijedila Josipovića čak i u Baškoj Vodi!

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Kolinda pobijedila Josipovića čak i u Baškoj Vodi!
12.01.2015.
u 09:33
Makarska i Brela također su glasovala za Kolindu
Pogledaj originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila je i u Baškoj Vodi, mjestu iz kojega potječe Ivo Josipović i u kojemu žive njegovi brojni rođaci. Poraz je čak i veći od onoga u cijeloj Hrvatskoj, za Josipovića je glasovalo 45,08 posto, a za Grabar Kitarović 54,92 posto.

Makarska i Brela također su glasovala za Kolindu. Očekivano, Kolinda je pobijedila u Splitsko-dalmatinskoj županiji u cjelini, u kojoj HDZ uvijek pobjeđuje, ali za razliku od prvog kruga, pobjedu je odnijela i u Splitu, što je osobito obradovalo Petra Škorića, predsjednika splitsko-dalmatinskog HDZ-a.

– Splićani su kaznili nerad Ive Josipovića tijekom pet godina njegova mandata, ali su izrazili nezadovoljstvo i vladom premijera Milanovića. Ovo je znak gubitka povjerenja i u rad gradonačelnika Ive Baldasara – ocijenio je Škorić.

Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila je i u većim gradovima: Trogiru, Imotskom, Vrgorcu, Kaštelima, Omišu, Sinju, Solinu. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji također je pobijedila Kolinda Grabar-Kitarović, ali u gradu Dubrovniku minimalnu pobjedu od 50,39 posto odnio je Josipović koji je bio bolji i u Korčuli. Metković, Ploče i Opuzen glasovali su za Grabar-Kitarović.

>> Bez glasova iz inozemstva razlika u korist Kolinde Grabar Kitarović bila 
bi samo 1989 glasova

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

SI
SinjeMore
09:50 12.01.2015.

Stvarno ga je zgazila u Brelima.

RE
retfala
10:12 12.01.2015.

gdje su daruvar,profesor,cheguevara i slični yugoslavenčići,očito se negdje jedu od muke i mržnje ???...NEKA PATI KOGA SMETA...

SI
SinjeMore
09:52 12.01.2015.

Daj udahnimo hrvaski zrak i miris mora. Odbacimo zauvjek zadah Regije.