ŽESTOKE RASPRAVE

Koje su boje ova vrata? Fotografija pokrenula lavinu komentara

Foto: Twitter
Koje su boje ova vrata? Fotografija pokrenula lavinu komentara
31.08.2019.
u 11:13
Tvrtka Farrow & Ball, koja je diljem svijeta poznata po svojim kolekcijama ručno rađenih boja i tapeta, prodaje litru ove boje za vrtoglavih 408 kuna
Pogledaj originalni članak

Zlatno i plavo ili zlatno i bijelo?- to je bilo glavno pitanje rasprave unatrag par godina kada se pojavila fotografija haljine koja je na koncu obišla internet. Možda će se upravo ovo desiti i s fotografijom vratiju koju je postavila britanska tvrtka Farrow & Ball opisujući vrata u pozadini "plavo- sivom" bojom.

"Zelena su, ljudi", samo je jedan od prvih komentara korisnika ovakvog tipa. "Koja je ovo boja?", kaže drugi.

"Vidim zelenu boju, vrata su zelena", napisala je korisnica. Druga se nadovezala: "Da, i ja isto vidim zelenu".

Ova tvrtka, koja je diljem svijeta poznata po svojim kolekcijama ručno rađenih boja i tapeta, prodaje litru ove boje za vrtoglavih 408 kuna, a na silne komentare i raspravu o vratima kažu kako se radi o miksu tri boje.

"Plavo-siva je rezultat suptilno izmiješane plave, zelene i malo crnih pigmenata. Ova boja stvara opuštajuću atmosferu u prostoriji. Magična je, kvalitetna i nježna. Nijansa boje ovisi kako će, i u kojem trenutku, svjetlost pogoditi zid", rekli su iz Farrow & Ball.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
20:09 31.08.2019.

Upravo sam prdnio kroz sito pa molim nekoga iz VL da objavi tu senzaciju kao i ovo o ovoj boji, pa neka stručnjaci utvrde kroz koju rupu na situ je izletio prdec

JO
josip
11:57 31.08.2019.

boje bljak

DU
Deleted user
18:35 31.08.2019.

boja agave