VATROGASCI NA TERENU

Kod Petrinje buknuo požar, gori biljno raslinje, kuće nisu ugrožene

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Kod Petrinje buknuo požar, gori biljno raslinje, kuće nisu ugrožene
04.03.2021.
u 22:31
Do požara otvorenog prostora došlo je vjerojatno prilikom nekontroliranog spaljivanja biljnog otpada, a nošena vjetrom, vatra se proširila u dužini od tristotinjak metara
Pogledaj originalni članak

U Novoj Drenčini u tijeku je gašenje požara otvorenog prostora, u kojem gori biljno raslinje. Na terenu su djelatnici JVP Petrinja koji su dojavu o požaru dobili u 18:01 sati.

Do požara otvorenog prostora došlo je vjerojatno prilikom nekontroliranog  spaljivanja biljnog otpada, a nošena vjetrom, vatra se proširila u dužini od tristotinjak metara. Kuće za sada nisu ugrožene.

Vatrogasci na terenu i ovom prilikom apeliraju na građane da biljni otpad ne spaljuju za vjetovita vremena te upozoravaju da je tijekom spaljivanja potrebna stalna nazočnost izvršitelja spaljivanja s priručnom opremom za gašenje požara, sve do potpunog završetka procesa gorenja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.