Klipovi koji nas oduševljavaju

10.02.2009.
u 17:48
Pogledaj originalni članak

You tube je ponudio jedan novi pogled na svijet. Pomoću njega mnogi su dobili priliku da pokaže svoje sposonosti ili talenta, a dio je upravo svoju slavu stekao objavljujući svoje klipove na popularnom sajtu za traženje video sadržaja.

Isto tako, "vrte" se brojni klipovi koji pokazuju kako sam ljudske ruke mogu biti sjajan materijal za zabavu. Mogu se vidjeti brojni plesovi sa nekoliko prstiju ili više njih. Tu su i popularni "kratki tečajevi" kako prebacivati novčiće između prstiju.

Naravno osim amaterskih radova brojnih pošiljatelja koji žele svoji 5 minuta slave, određene trikove prezentiraju i pravi profesionalci poput Australca Raymond Crowea koji u nekoliko minuta pokazuje svoje majstorije. Sjajan par ruku zbilja puno toga može.

(mKm)

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr