BRANITELJI

Klemm: Svi mi u Savskoj smo organizatori prosvjeda

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Klemm i Glogoški
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Klemm i Glogoški
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Klemm i Glogoški
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Klemm i Glogoški
24.02.2015.
u 22:18
Glogoški je Ostojiću poručio da postupi po zakonu ako ima saznanja da su Klemm i on organizatori prosvjeda
Pogledaj originalni članak

- Ovih dana svi se pitaju tko je organizator prosvjeda. Meni bi bila čast kada bih mogao stati u ime nazočnih stradalnika Domovinskog rata i branitelja, ali svi smo mi u Savskoj 66 i nitko ne može izdvojiti nijednog branitelja i reći da je on organizator - rekao je predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josip Klemm na tribini 100 posto za Hrvatsku, koja je održana danas u prostorijama zagrebačke HVIDR-e.

Predsjednik Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata Đuro Glogoški je, kao i Klemm, odbacio navode da je on organizator prosvjeda. Glogoški je ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću poručio da postupi po zakonu ako ima saznanja da su Klemm i on organizatori prosvjeda.

>> 'Oni koji su pozvali na antiprosvjed učinili su to po Milanovićevom naređenju'

>> Ranko Ostojić: Ja neću prekidati prosvjed u Savskoj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 130

MM
mali mate56
22:40 24.02.2015.

A agresivna manjina predvođena s kako reče večeras Slaven Letica krezubi lik je slika i prilika te minorne manjine.

Avatar pora
pora
22:54 24.02.2015.

poslije ovog pokusaja agresije na branitelje branitelji su jos jaci i slozniji ,a svi smo bili svjedoci koja saka jada i bijeda je sa druge strane!! branitelji smo svi mi vecinskoi hrvati u drzavi.zivjeli dovijeka !

ST
stefj
22:47 24.02.2015.

Ne vidim što se ljudi hruste protiv branitelja - nikom ne smetaju, tamo jedu i piju. Mogu jedino smetati Matiću i ovoj vladi, ali i oni su se naviknuli na njih... Konfuzni antiprosvjedi s huškačkom retorikom i namjerom linča nisu baš nešto normalno. Skupili su se na trgu i krenuli mlatiti invalide. Tih 200 individua kojima su drugi krivi za vlastite neuspjehe valjda su negdje morali usmjeriti svoj bijes... No to je politika konflikta koju zastupa ova vlada, koju je zastupao bivši predsjednik. Sve će se više zaoštravati do samih izbora, možda bude i koje krvoproliće,,, Kako drugačije SDP može homogenizirati svoje biračko tijelo? Još jednim planom, ovaj puta s drugim brojem?