novi neredi

Kirgistan: 23 mrtvih i više od 300 ozlijeđenih

Foto: REUTERS
Kirgistan: 23 mrtvih i više od 300 ozlijeđenih
11.06.2010.
u 11:15
Prijelazne vlasti u Kirgistanu proglasile su izvanredno stanje u gradu i uputile oklopne jedinice u Osh.
Pogledaj originalni članak

Poginule su najmanje 23 osobe, a više od 300 ih je ozlijeđeno u posljednjem valu nasilja u Kirgistanu, prenosi BBC.

U Oshu, drugom po veličini gradu u zemlji, kasno se sinoć čula pucnjava, a mediji su javili da su članovi bandi razbijali izloge i palili vozila u središtu grada.

Prijelazne vlasti u Kirgistanu proglasile su izvanredno stanje u gradu i uputile oklopne jedinice u Osh.

Iako je u Kirgistanu relativno mirno od masovnih prosvjeda u travnju, u kojima je svrgnut predsjednik Kurmanbek Bakiev, na jugu zemlje situacija je i dalje napeta u Jalalabadu, oko 70 kilometara od Osha.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
23:48 11.06.2010.

test

UK
Ugo Kajvez
13:37 11.06.2010.

\" .... na jugu zemlje situacija je i dalje napeta u Jalalabadu, oko 70 kilometara od Osha...... \" . Ahemm, .. a kaj nije Jalalabad u afghanistanu a Oš u kirgistanu? ....... 70km ???????? ........... alo!, ... ima tko zemljovid ??

UK
Ugo Kajvez
14:00 11.06.2010.

VL, dajte TOČNE vijesti i informacije a ne zbunjujuće. !!!!!!!!!!! . Pobuna je u gradu Oš, u južnoj pokrajini istog imena u Kirgistanu ..... pokrajina u kojoj svrgnuti predsjednik Kurmanbek Bakiyev (soršov čovjek) ima podršku (!?), koji usput rečeno opljačkao državni trezor kirgistana prije nego što je zbrisao. (ostavio u državnim trezorima samo 22 miljuna dolara) .................. . VL, jad i bijeda ste u novinarskoj struci ................