u klubu s j. kosor

Kerum: E, sad ću dolaziti u Sabor, već sam se najavio za govornicu!

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
Kerum: E, sad ću dolaziti u Sabor, već sam se najavio za govornicu!
19.04.2013.
u 13:49
Splitski gradonačelnik Željko Kerum najavio je da će biti redovit i aktivan na sjednicama Sabora
Pogledaj originalni članak

Nakon osnivanja novog kluba zastupnika u Saboru, u kojemu su Jadranka Kosor, Nevenka Bečić i Željko Kerum, on je izjavio da će početi dolaziti na sjednice.

– Od sada dolazim stalno, zastupat ću svoje građane koji su mi dali vlast. Sada imamo mogućnost javljati se na svaku točku i govoriti 15 minuta. Ovo je nova mogućnost koju ću koristiti, postavljat ću pitanja – ambiciozno je izjavio Željko Kerum koji je prošle godine u Saboru odradio samo osam sati.

– U utorak sam prvi put za saborskom govornicom, već sam se najavio – tvrdi Kerum.

>>J. Kosor s Kerumom i N. Bečić osnovala Klub zastupnika

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.