NOVA ODLUKA

Važna obavijest: KB Dubrava od srijede smanjuje prijem bolesnika

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
22.11.2021.
u 19:36
Rad hitne službe KB Dubrava ostaje nepromijenjen u organizaciji 24/7, stoji u odluci
Pogledaj originalni članak

KB Dubrava donijela je odluku o smanjenju prijema bolesnika u bolnici zbog pogoršanja epidemiološke situacije. 

- Reducira se prijem na bolničko liječenje elektivnih bolesnika u Kliničku bolnicu Dubrava od srijede, 24. studenoga 2021. zbog pogoršanja epidemološke situacije i zbrinjavanja povećanog broja oboljelih od bolesti COVID-19 te nužne reorganizacije i prilagodbe rada svih medicinskih djelatnosti, stoji u odluci s potpisom ravnatelja Ivice Lukšića, prenosi N1.

>> VIDEO Veliki prosvjed u Zagrebu protiv COVID potvrda okupio tisuće prosvjednika

Zadužuju se svi predstojnici klinika i kliničkih zavoda, pročelnici zavoda i voditelji odjela da organiziraju rad ustrojstvenih jedinica prema trenutnoj dostupnosti medicinskog osoblja na pojedinim radilištima.

Rad hitne službe KB Dubrava ostaje nepromijenjen u organizaciji 24/7, stoji u odluci.

- Ova odluka stupa na snagu danom donošenja. Trajanje ove odluke je ograničeno i vrijedi do opoziva zavisno od razvoja epidemiološke situacije, piše. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
20:12 22.11.2021.

Blazi oblik raka i nije tako hitan ,on se moze ljeciti i od doma ,da se ne opterećuje zdravstveni sustav.

DI
Dingač
22:43 22.11.2021.

država je opljačkana. bolnice nemaju lijeka za neku tešku bolest. bolnice su prljave, neuredne i zapuštene, a imaju i slabo obrazovane ljude, jer cjeloživotno školovanje košta, a vlast sav novac slijeva u svoje torbe. zato je ova izmišljena pandemijska situacija dobra da lopovi operu svoje lopovluke. strašno.

KU
Kuki
22:16 22.11.2021.

Pošaljite ljude neka se doma liječe, imaju više šanse