GRAĐANI JOJ UZELI KLJUČEVE

Kaos na velikogoričkoj obilaznici: Vozačica (77) vozila suprotnim trakom i udarila nekoliko automobila

Foto: VG Danas
prometna nesreća
Foto: VG Danas
prometna nesreća
Foto: VG Danas
prometna nesreća
Foto: VG Danas
prometna nesreća
Foto: VG Danas
prometna nesreća
Foto: VG Danas
prometna nesreća
18.01.2022.
u 13:50
Vozačica s njemačkom vozačkom dozvolom vozila je cestom D30 te je kod skretanja za Bapče i Črnkovec udarila prometni znak nakon čega je prešla u suprotni trak za kretanje vozila u suprotnom smjeru
Pogledaj originalni članak

Na velikogoričkoj obilaznici jutros oko 9.45 sati dogodila se prometna nesreća koju je prouzročila 77-godišnja vozačica zbog vožnje u suprotnom smjeru. 

Vozačica s njemačkom vozačkom dozvolom vozila je cestom D30 te je kod skretanja za Bapče i Črnkovec udarila prometni znak nakon čega je prešla u suprotni trak za kretanje vozila u suprotnom smjeru. Nije se zaustavila već je nastavila prometovati prema Velikoj Gorici, piše VG Danas. 

Foto: VG Danas
prometna nesreća

Na srušeni prometni znak naletjelo je vozilo, a vozačica se nastavila kretati te je kod skretanja za Kobilić udarila dva automobila. Nakon toga, kad je već bila u blizini ZTC-a, automobil je zaustavila, nakon čega su joj građani uzeli ključeve do dolaska policije.

U nesreći nitko nije stradao, a vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TO
tomotomo
14:17 18.01.2022.

Dok je ona polagala, nije bilo ceste s dva kraka u jednom smijeru i auto ceste😀, žena se zabunila

Avatar drug Joža
drug Joža
21:23 19.01.2022.

Slijedila je navigaciju, bukvalno.

UZ
uzdravlje
15:56 18.01.2022.

Frisko cjepljena protiv korone.