jednoglasno izabrani

Kandidati HDZ-a za SDŽ: Bobanovi zamjenici Ante Šošić i Stipe Čogelja

Foto: HDZ Splitsko-dalmatinske županije
Kandidati HDZ-a za SDŽ: Bobanovi zamjenici Ante Šošić i Stipe Čogelja
26.04.2021.
u 14:47
Boban je naglasio kako mu je cilj županija kao moderna hrvatska mediteranska regija
Pogledaj originalni članak

Na prijedlog župana Blaženka Bobana, koji se kandidira za novi mandat, na sjednici Županijskog odbora HDZ-a jednoglasno su za njegove zamjenike za novi mandat izabrani Ante Šošić, dosadašnji zamjenik i Stipe Čogelja, pročelnik upravnog odjela za pomorstvo i turizam.

- S obzirom da je moj dosadašnji zamjenik Luka Brčić izrazio želju angažirati se u Saboru, vjerujem da će cijeli Cetinski kraj dobiti kvalitetnog predstavnika u parlamentu. Na njegovo mjesto predložio sam Stipu Čogelju koji ima izvanredne rezultate na polju pomorstva i turizma. Posebno se istaknuo sa zaštitom i unaprjeđenjem zaštite pomorskog dobra. Ante Šošić izuzetan je operativac na polju razvoja komunale i gospodarstva – predstavio je Boban kandidate za svoje zamjenike.

Naglasio je kako mu je cilj županija kao moderna hrvatska mediteranska regija.

VIDEO Kerum, Ramljak, Franić, Puljak i Grković: Žestoko sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
19:36 26.04.2021.

Ako malo razmislite, vidjeri cete pakleni plan bosanaca. Guraju nekakvog bosanca iz Sarajeva za gradonacelnika Zagreba. Slijedeca stepenica je preuzimanje predsjednistva HDZ-a, zatim dolazi na mjesto premijera ili u pocetku predsjednik Hrvatske . Kaptol vec imaju u svojim rukama - vise nemamo Hrvatsku biskupsku konferenciju - ostala je samo bosanska. Nakon toga dolazi veliko slavlje - bosanci Hrvatska je nasa. Po ustaskoj metodi sada slijedi rasprodaja Hrvatske - Istra, Primorje i Dalmacija poklanjaju se Italiji . Bosanci su uvijek bili protiv da Hrvatska ude u EU - Hrvatska mora van iz EU, prikljucuje joj se veliki dio bosne i opet se stvara ustaska Hrvatska banovina. A sto ce biti sa Plenkovicem - i slicnima ? Oni im vise nece trebati i vec budu nasli nesto da ih izbace iz stranke. Hrvati u bosni su konstutivni narod i Hrvatska im treba pomoci u svemu. Hrvati u Bosni imaju svoju domovinu i tu se trebaju boriti za svoja prava, tu imaju pravo glasa i biranja. Oni ne mogu sudjelovati u politiskom, kulturnom, ekonomskom, vjerskom zivotu Hrvatske drzave. Oni imaju svoju domovinu kao sto mi hrvati Hrvatske imamo svoju domovinu Hrvatsku - nemojmo to nikada zaboraviti. Mi hrvati ne zelimo vrijedati hrvate u bosni ali isto tako ne zelimo da vi vrijedate nas svojim nasilnim ponasanjem i nametanjem. Budimo samo dobri susjedi.