NEUSPJELA KANDIDATURA

Kandidat Ivan Rude ipak nije uspio prikupiti 10.000 potpisa

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Kandidat Ivan Rude ipak nije uspio prikupiti 10.000 potpisa
06.12.2014.
u 18:36
Iz stožera Ivana Rude najavili su konferenciju za medije za 18 sati
Pogledaj originalni članak

Je li posljednjeg dana prije isteka roka Državnog izbornog povjerenstva predsjednički kandidat Ivan Rude skupio dovoljno potpisa.

- Nije nam falilo mnogo, ali nismo uspjeli prikupiti dovoljno - rekao je Rude na konferenciji za medije. Odvjetnika i stečajnog upravitelja na kandidaturusu  nagovorili radnici.

Rudini aktivisti su još i danas skupljali potpise podrške svom kandidatu, ali čini se da do potrebnih 10.000 potpisa nisu stigli.

>>Ivan Rude u Vukovaru: Nismo dobili Hrvatsku za koju smo se borili

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

SA
samoborka
18:57 06.12.2014.

Vjerujem da je rijec o dobrom i kvalitetnom covjeku. Ali problem je sto za njega zna vrlo mizeran broj ljudi i sto ga uopce nema u medijima. A hrvatski narod nije takav da glasa za nova lica i potencijalno dobre anonimuse, nego radije slijede dobro uhodane sablone i kandidate stranke koju podrzavaju. Tako da..nisam iznenadjena. Ali svaka cast ovome gospodinu, i ovo za njega nije poraz koliko je moguce to poraz za sve nas ostale koji bi htjeli promjene ali vjecno biramo jedne te iste ljude i stranke koji i koje su nas upropastile.

ML
Mlad75
19:09 06.12.2014.

Al smo jadni boze moj....sta ce posten covik bit presjednik...mi samo biramo ljude koji dolaze iz interesnih skupina... Sto nas nije svabo dotuko dok je mogao!

DD
dr dragon
22:05 06.12.2014.

Posten covjek se nemoze pribliziti "hrvatskoj politickoj bagri" Takva nam je cijela Lijepa nasa.Zalosno i jadno