Racionalizacija

Kako štedi Vučić? Srpska Vlada prodaje 1583 službena automobila

Foto: DPA/PIXSELL
Kako štedi Vučić? Srpska Vlada prodaje 1583 službena automobila
05.02.2015.
u 19:26
Automobilima koji idu na "bubanj" koriste se državne institucije, javne službe i agencije
Pogledaj originalni članak

Vlada Srbije, na čijem čelu se nalazi Aleksandar Vučić, na današnjoj je sjednici odlučila putem javnog oglasa prodati 1583 službena automobila.

Automobilima koji idu na "bubanj" koriste se državne institucije, javne službe i agencije. Prodat će 241 automobil više i srednje klase starosti manje od sedam godina, 360 automobila srednje klase starijih od sedam godina i 982 automobila srednje i niže klase starijih od sedam godina, izvijestili su iz Vlade Srbije.

"Ova odluka je donesena radi provođenja ekonomskih ušteda", pišu iz vlade Srbije gdje računaju da će značajno uštedjeti provodeći potpunu racionalizaciju korištenja službenih automobila, kao i smanjenjem troškova njihova održavanja. Traže i od srpskih javnih poduzeća da štede na isti način.

>>Gradonačelnik Metkovića Božo Petrov ne može prodati 'Jambin' Audi

>>Službeni automobil župana vozi čelnik mladeži HDZ-a Gline

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

DU
Deleted user
20:03 05.02.2015.

dobar potez, vlada je primjer i mjerilo...ovi naši od nas uzimaju a sebi daju

BA
bajo2
20:04 05.02.2015.

on je barem srbiji privukao investitore i kupi pozitivne kritike po europi .dok mi,mi tapkamo u mjestu cetvrt stoljeca i samo se zaduzujemo bez ikakve logike!

Avatar Maryo
Maryo
23:00 05.02.2015.

Svaka mu čast, bolji je premijer od Milanovića (i od svih prethodnika) kada su u pitanju interesi vlastite države... treba tako štedjet i s tim novcem usmjerit na gospodarstvo, nova radna mjesta. U Srbiji je klima za investicije pogodna (to su oni dokazali) dok kod nas u HR, nažalost i nije.