URNEBESNO

Kako 'selu' dati do znanja da ne varate muža? Plakat iz Trogira nasmijao Hrvatsku!

Foto: Twitter
Kako 'selu' dati do znanja da ne varate muža? Plakat iz Trogira nasmijao Hrvatsku!
03.05.2017.
u 09:14
Žena je otkrila i svoj i identitet navodnog ljubavnika, a svojim je sugrađanima na ovaj urnebesan način poručila da nisu ni u kakvom ljubavnom odnosu
Pogledaj originalni članak

Posljednjih su se dana u Trogiru pojavili nesvakidašnji plakati putem kojih gospođa s ljubavnim poteškoćama pokušava demantirati aferu za koju je optužuju.

Žena je otkrila i svoj i identitet navodnog ljubavnika, a svojim je sugrađanima na ovaj urnebesan način poručila da nisu ni u kakvom ljubavnom odnosu.

Javno je osudila i sve spletke i laži kojima je svjedočila.

Fotografija jednog od plakata objavljena je na Twitteru i ubrzo je postala viralni hit! Mnogi se pitaju što će se dalje dogoditi u ovom zapletu dostojnom svake sapunice. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NN
nitko_nema_što_Klobuk_imade...
10:11 03.05.2017.

hahahahaha naše malo misto