tijek događaja

Kako je razriješena krađa iz sjedišta krim-policije

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
mup pljačka
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Željko Dolački
Foto: Robert Anić/PIXSELL
željko dolački
Foto: Robert Anić/PIXSELL
željko dolački
Foto: Robert Anić/PIXSELL
željko dolački
Foto: Robert Anić/PIXSELL
željko dolački
22.04.2016.
u 18:41
U noći na ponedjeljak 4. travnja iz središta kriminalističke policije nestalo je 280.000 eura i dva kilograma zlata
Pogledaj originalni članak

4.4. Policija izvještava da se dogodila krađa u Henizelovoj 

U noći na ponedjeljak iz središta kriminalističke policije nestalo je 280.000 eura i dva kilograma zlata. Sve je bilo pohranjeno u sefu koji se nalazio u uredu tadašnjeg načelnika službe organiziranog kriminala Željka Dolačkog.

5.4. Željko Dolački udaljen iz službe, načelnici odstupili

Ravnatelj policije Vlado Dominić,načelnik PUZ-a Goran Burušić, načelnik Sektora krim-policije PUZ-a Danijel Žugel i voditelj Službe za unutarnju kontrolu Stjepan Jurenec odstupili su, a Željko Dolački udaljen je iz službe.

8.4. Uhićeni vlasnici milijuna 

Uhićena skupina osumnjičena za pranje 638,5 milijuna kuna USKOK osumnjičio 15 osoba da su preko niza talijanskih i hrvatskih tvrtki prali milijune kuna, a među njima su i vlasnici dva kilograma  zlata i 280.000 eura nestalih iz sjedišta krim-policije u Heinzelovoj, otac i sin Pejo i Antonio Ivić

22.4. Dolački uhićen 

Željko Dolački uhićen zbog krađe zlata i novca MUP izvijestio da suspendiranog  načelnika službe organiziranog  kriminala sumnjiči da je iz zgrade u  Heinzelovoj uzeo novac i zlato te da  nije bilo nikakve provale u sjedište  krim-policije. Osumnjičen je za  zloporabu položaja i ovlasti.

>>Uhićen policajac Željko Dolački, novcu i zlatu nisu našli ni traga

>>Velika istraga Večernjeg: Nije bilo provale, policija je po svoj prilici opljačkana iznutra

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:49 22.04.2016.

Dok 1,3 milijuna umirovljenika čeka mirovinu do 3000kn i dok 1milijun radnika čeka plaću do 3000kn nekoliko tisuća "vrte" milijarde..naivni narode

BE
berogrga
19:01 22.04.2016.

Nažalost, još uvijek su u mup-u sdp-ovi kadrovi i Dolačkog neće do kraja pritisnuti da propjeva i otkrije sve mutne radnje Ostojića, Bertine i ekipe. Kada bi Dolački propjevao, Milanović bi završio u Remetincu. Sad će se partijska ekipa u mup-u fokusirati da sve ostane na Dolačkom i da ne priča previše. Čeka ga možda godina dana zatvora i to je to.

AN
anonimus00
19:18 22.04.2016.

koliko gIup moras biti da sudjelujes u kradi novca i zlata iz sefa koji je u tvom uredu..