Nova objava

Juričan: Žunić, Bandić i ja zajedno ćemo osnovati nadstranku i pobijediti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dario Juričan
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Dario Juričan izveo performans ispred Holdinga
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Dario Juričan izveo performans ispred Holdinga
30.01.2020.
u 10:22
Za 975 eura po metru četvornom v. d. direktora Agencije za promet i posredovanje nekretninama (APN) Krešimir Žunić sa sinom Markom kupio je POS-ov stan u Zadru
Pogledaj originalni članak

Redatelj Dario Juričan na svojoj Facebook stranici osvrnuo se na Krešimira Žunića, v. d. direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, koji će biti smijenjen, kako je najavio ministar Predrag Štromar, zbog slučaja kupnje POS-ova stana u Zadru.

"ŽUNIĆ, BANDIĆ I JURIČAN ZAJEDNO NA IZBORE! :)

Nadam se da će prevladati taštine i da ćemo Krešimir Žunić, Milan Bandić i ja zajedno osnovati nadstranku, pobijediti na parlamentarnim izborima i uvesti toliko žuđenu korupciju u ovu zemlju!
Do osnutka nadstranke nastavljamo funkcionirati kao pokret koji široko okuplja sve zainteresirane za stvaranje prave alternative vladajućem duopolu. Pod nadstranački kišobran primit ćemo i sve druge stranke i pojedince koji žele koruptivno pjevati", napisao je Juričan.

Video: Juričanov performans ispred Holdinga

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

DU
Deleted user
11:14 30.01.2020.

Vidm da ga mnogi ne kuže... upravo takav kao on nam i treba jer sve druge već imamo (tj. nemamo)...

DU
Deleted user
11:14 30.01.2020.

Vidm da ga mnogi ne kuže... upravo takav kao on nam i treba jer sve druge već imamo (tj. nemamo)...

RZ
Rocky.Zg
11:28 30.01.2020.

Juričan je genijalac. Više je napravio da se ljudi okrenu protiv Bandića ( i da progledaju kakav je Bandić u stvari) od ikoga do sada.