Poruka vladajućima

Jumbo plakatima kod Siska Vladu i Sabor proglasili izdajnicima

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
plakat
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
plakat 2
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
vlada
10.02.2011.
u 17:37
Nigdje nije navedeno tko je autor plakata i tko ih je postavio
Pogledaj originalni članak

Jumbo plakati s jasnom porukom Vladi i Saboru pojavili su u četvrtak popodne uz cestu Sisak – Zagreb, na potezu između Siska i Lekenika. Na jednom od plakata prizor je pokopa hrvatskog branitelja te se navode imena gradova stradalnika, a na donjem dijelu plakata piše “Sabor Vlada = Izdaja”.

Drugi plakat prikazuje fotografiju hrvatskog vojnika i policajca s lisičinama i vrećama na glavama uz poruku “Zaustavimo progon branitelja”. Nigdje nije navedeno tko je autor plakata i tko ih je postavio, no proteklih su dana takve akcije najavljivali predstavnici braniteljskih udruga iz Sisačko-moslavačke županije.

No danas nam od njih nitko nije htio potvrditi da upravo oni stoje iza ovih plakata.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 93

ZA
zagorec1
18:15 10.02.2011.

Svaka cast samo fale jos mesic i josipovic kao najveci zlocinci protiv hrvatskih branitelja!

UT
utatica
18:31 10.02.2011.

vidmiškoj, ne za ovo stanje nije kriv Tito već Kumrovečki školarci, a Jaca je nažalost pohađala zadnji turnus te škole i to u vrijeme dok su to samo još najzadrtiji kmeri činili, moj brat osobno ju je tamo odvezao autobusom, zadnju turu!

OK
ORLOV KUK
13:25 11.02.2011.

11.02.2011. u 12:39h Svantevid je napisao/la: Darko je nešto dao za slobodu a ti ništa, ko o čemu dezerter o porezu