Prijam za diplomatski zbor

Josipović: Nadam se da će nova predsjednica dobro surađivati s Vladom

Foto: Robert Anic/PIXSELL
josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
josipović
19.01.2015.
u 14:38
Josipović je naglasio kako je surađivao s dvije vlade različitog ideološkog predznaka
Pogledaj originalni članak

– Godina koju smo upravo započeli obilježena je predsjedničkim izborima, okončanjem mojeg i početkom mandata naše novoizabrane predsjednice, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović. Svjedočili ste da je Hrvatska i ovaj put potvrdila da je privržena demokratskoj praksi koju je prihvatila od svojeg osnutka, rekao je predsjednik Ivo Josipović na tradicionalnom prijamu za diplomatski zbor akreditiran u Hrvatskoj.

Osvrnuo se tom prilikom i na svoj petogodišnji mandat. Podsjetio je kako je u tom razdoblju Hrvatska bila kandidat za članstvo u EU, te dodao kako je i on uložio svoj doprinos u ostvarenje punopravnog članstva u Uniji.

– Imao sam zadovoljstvo i čast s tadašnjom predsjednicom Vlade, gospođom Jadrankom Kosor, potpisati pristupni ugovor – rekao je.

Josipović je naglasio kako je surađivao s dvije vlade različitog ideološkog predznaka.

– Što se nije pokazalo kao prepreka. Dapače, u zaštiti i promicanju hrvatskih nacionalnih interesa djelovali smo sinergijski. Nadam se da će se takva praksa nastaviti i u mandatu Kolinde Grabar-Kitarović – zaključio je.

Apostolski nuncij Alessandro D'Errico svim je Hrvatima poželio sretnu novu godinu.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Tri moguća smjera Ive Josipovića, predsjednika u odlasku

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 62

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:46 19.01.2015.

Nadam se da će nova predsjednica dobro surađivati sa EU i Njemačkom te da neće posjećivati republike stvorene na zločinu .Isto tako se nadam neće dopustiti da joj četnički vojvoda određuje kako trebaju izgledati Hr udžbenici ,da neće dijeliti odličja osobama koje su slali lažne podatke Hagu na suđenjima našim herojima.

GU
General_U
15:05 19.01.2015.

sa milanovićem suradnja je gotovo nemoguća što prije izbori i nova vlada koja bi trebala puno više i bolje raditi na gospodarskom planu jer ovi su zaista nesposobni.

TA
tamanitelj
14:49 19.01.2015.

Sigurno da hoće makar preko nišana