Nakon prosvjeda

Još tri organizacije HDZ-a podržale Istanbulsku

Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
Još tri organizacije HDZ-a podržale Istanbulsku
27.03.2018.
u 21:05
Riječ je o Primorsko-goranskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Požeško-slavonskoj županijskoj organizaciji
Pogledaj originalni članak

Na webu HDZ-a objavljeno je da su tri županijske organizacije jednoglasno podržale ratifikaciju Istanbulske konvencije početkom tjedna, dakle nakon prosvjeda protiv te konvencije na zagrebačkom Trgu bana Jelačiča.

Riječ je o Primorsko-goranskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Požeško-slavonskoj županijskoj organizaciji, pa u HDZ-u zaključuju kako njihovo članstvo “očito nije impresionirano prosvjedom te da obmane o rodnoj ideologiji neće zaustaviti Andreja Plenkovića”. I prije prosvjeda dio je HDZ-ovih županijskih organizacija podržao ratifikaciju. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

US
uskočica
21:12 27.03.2018.

jude...

ST
stefj
00:09 28.03.2018.

He, he, dokazuju lojalnost vođi. Kao u SKJ i SKH, tko ne galami dovoljno glasno i ne ulizuje se dovoljno jasno, taj je protiv i snosit će posljedice... Budući da su to uglavnom uhljebi koji nikada ništa nisu radili, niti će raditi, bili bi izgubljeni da ih izbace iz stranke. Vjerojatno se najviše užasavaju činjenice da bi možda nešto trebali početi sami raditi, ili još gore, sami razmišljati...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:49 27.03.2018.

Gledajte to ovako sa neke ljudske strane, to nisu ljudi to su strančari, plus ne vladine udruge, zakoni van pameti i represivni aparat, domaća autohtona potkožena žgadija koja bi i rođenu mater prodala za judine škude, gospodo draga to su vam gazde današnje Hrvatske, zlo i naopako, sdp-e jednako hdz-e.