Smrt na Kozari Putevima

Još se ne zna je li 76-godišnjak ubijen ili je riječ o nesretnom slučaju

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Još se ne zna je li 76-godišnjak ubijen ili je riječ o nesretnom slučaju
17.04.2020.
u 11:30
Prema iskazima očevidaca, dvojica muškaraca jedan drugoga udarali su nekakvim letvama, nakon čega je stariji počeo bježati te je pao
Pogledaj originalni članak

Je li A. O. (76) umro jer se spotaknuo i pao te udario glavom o pločnik ili je njegova smrt posljedica fizičkog sukoba između njega i H. H. (56), zagrebačka policija još istražuje. O tome što tijekom istraživanja utvrde, ovisit će i hoće li i zbog čega kazneno prijaviti H. H. koji je u tom sukobu i sam teže ozlijeđen te je hospitaliziran u KBC-u Sestre milosrdnice.

Kako je priopćila zagrebačka policija, dvojica muškaraca 16. travnja oko 16 sati sukobila su se na Kanalskom putu. Prvo su se posvađali, a zatim su nasrnuli jedan na drugog. Prema iskazima očevidaca, jedan drugoga udarali su nekakvim letvama, nakon čega je stariji muškarac počeo bježati te je pao.

Ubrzo nakon toga je i preminuo, a tijelo mu je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.  Tamo bi se trebao utvrditi uzrok smrti, što će policiji pomoći u slaganju mozaika cijelog događaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:49 17.04.2020.

"...umro jer se spotaknuo i pao te udario glavom o pločnik..."___Nevjerojatno koliko je ljudi umrlo u zadnje vrijeme od pada na pločnik. Onaj jedan je imao srčani udar, ovaj je dobio letvom po glavi, al su svi skončali "od pločnika"...