Vlasti negiraju

Još jedna eksplozija u Teheranu, predgrađa ostala bez struje

Foto: NI Syndication/Pixsell
Još jedna eksplozija u Teheranu, predgrađa ostala bez struje
10.07.2020.
u 12:05
Vijest o eksploziji objavila je državna televizija IRIB, no visoki dužnosnici su odmah demantirali tu vijest.
Pogledaj originalni članak

Na zapadu Teherana došlo je do eksplozije zbog čega je cijelo predgrađe ostalo bez električne energije. Jedna je to u nizu eksplozija u Iranu proteklih tjedana.

Vijest o eksploziji objavila je državna televizija IRIB, no visoki dužnosnici su odmah demantirali tu vijest.

Eksplozija je najnovija u nizu eksplozija u protekla dva tjedna diljem Irana, a sumnja se da je Izrael stoji iza najmanje jedne od njih, piše Daily Mail.

Državna televizija izvijestila je kako su gradska predgrađa ostala bez struje, a nije poznato je li tko ozlijeđen i ima li žrtava.

– Na području gdje se dogodila eksplozija nalaze se dva podzemna objekta, jedan je povezan s istraživanjem kemijskog oružja, a drugi je mjesto vojne proizvodnje – rekao je vojni stručnjak Fabian Hinz.

No unatoč tome što su građani čuli eksploziju i o tome su izvijestili mediji, vlasti tvrde da do nje nije došlo te da nitko nije ostao bez električne energije.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
19:07 10.07.2020.

ova koka sa slike je bolja od svih nasih sa spice

GE
Gensoman1000
12:23 10.07.2020.

Pa to su odlicne vijesti za sve zelene neomaltuzijance.... struja bi trebala biti luksuz samo za vladajucu klasu i zelene jer inace samo truje planetu sa co2.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:26 10.07.2020.

Izrael se igra s vatrom. A tko se s vatrom igra od vatre i ....