NEPOŠTENO DJELOVANJE

Jesu li HDZ-ovi ministri ponovno dio službene kampanje HDZ-a za EU izbore?

Foto: Željko Draženović
Gabrijela Žalac
Foto: Branimir Bradarić
VL
Autor
Branimir Bradarć
10.05.2019.
u 17:53
Sve to događa se nakon još uvijek svježih izbora iz Ličko-senjske županije kada su ministri HDZ-a optuženi da svoje funkcije koriste za stranačke izbore.
Pogledaj originalni članak

Jučerašnjoj konferenciji u Otoku pod nazivom "Slavonija, mjesto vaše investicije", a na kojoj su uz poduzetnike nazočila i četiri ministra u Vladi RH, Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić, Goran Marić i Darko Horvat, nazočio je i dio kandidata HDZ-a na predstojećim EU izborima. 

HDZ-ovi kandidati kasnije su nazočili i na EU sajmu u središtu Vinkovaca gdje je bio postavljen i štand HDZ-a. Sve to događa se nakon još uvijek svježih izbora iz Ličko-senjske županije kada su ministri HDZ-a optuženi da svoje funkcije koriste za stranačke izbore.

Na tu temu progovorilo je i etičko povjerenstvo koje je ukazalo kako takav način rada nije dopušten. Odgovarajući na te tvrdnje ministar Darko Horvat rekao je kako je konferencija u Otoku bila mjesto gdje oni i trebaju biti misleći na župana Šibensko – kninske županije Gorana Pauka, koji je i predsjednik Zajednice županije, kao i europarlamentarka Dubravka Šuica. Njih dvoje su zakasnili na početak konferencije ali ih je po ulasku u salu Horvat posebno pozdravio i pri tome sačekao da se smjeste u prve redove. Po riječima Horvata nikome se nije branilo da dođu danas u otok, a kako je rekao svi su bili pozvani.

Komentirajući svoj dolazak u Otok baš na dan konferencije Šuica je rekla kako je njihov posjet ovom gradu ranije dogovoren i da se on samo poklopio s konferencijom.

VIDEO - Najmoćnije žene u hrvatskim medijima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
ObrenM
19:12 10.05.2019.

Prosle su maskare.Radi izbora je Gabrijeli sve oprosteno pa cak i maskare nakon maskara.

MS
mala_sova
19:34 10.05.2019.

Gdje nam je iz kampanje nestao Karlo Mala Sova Ressler?

Avatar anlaser
anlaser
19:15 10.05.2019.

Cirkuska menažerija hdza u pohodu na još jedan mandat. Kako vas više nije sramota raditi poslove za koje niste sposobni osim što ste dobri poslušnici ove propale politike.