Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOŠTENO DJELOVANJE
Povratak na članak

Jesu li HDZ-ovi ministri ponovno dio službene kampanje HDZ-a za EU izbore?

Sve to događa se nakon još uvijek svježih izbora iz Ličko-senjske županije kada su ministri HDZ-a optuženi da svoje funkcije koriste za stranačke izbore.

Komentari 5

OB
ObrenM
19:12 10.05.2019.

Prosle su maskare.Radi izbora je Gabrijeli sve oprosteno pa cak i maskare nakon maskara.

VL
MS
mala_sova
19:34 10.05.2019.

Gdje nam je iz kampanje nestao Karlo Mala Sova Ressler?

VL
Avatar anlaser
anlaser
19:15 10.05.2019.

Cirkuska menažerija hdza u pohodu na još jedan mandat. Kako vas više nije sramota raditi poslove za koje niste sposobni osim što ste dobri poslušnici ove propale politike.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
17:59 10.05.2019.

to nisu ,,ministri,, nego uzurpatori vlasti. oni nemaju nikakav izborni legitimitet,njih podržava ucjenjena i potkupljena parlamentarna većina. valjda bi pater tolj morao svojim novinarima dat naputak da se takve ne smije zvati po funkcijama nego bi ih trebalo tretirati kao uzurpatore.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:12 10.05.2019.

A zakaj takšne upite ne postavljate kdaj je Bilan vu pitanju ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.