'isti stan kao prije 4 godine'

Jerko Rošin: Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Jerko Rošin: Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu
12.10.2015.
u 13:06
Sve je isto kao i prije četiri godine, ponudio sam isti stan - rekao je Rošin
Pogledaj originalni članak

Nakon što je izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda nekretnine za jamčevinu, koje je ponudila obrana Ive Sanadera, odbilo jer nemaju 'papire', odvjetnici prikupljaju nove nekretnine, a među kontaktiranima je i Jerko Rošin.

- Istina je. Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu. Sve je isto kao i prije četiri godine, ponudio sam isti stan. Ne znam kolika je točna vrijednost stana, to je posao vještaka - izjavio je za N1 Televiziju Jerko Rošin, čija je nekretnina u procesu vještačenja.

Podsjetimo, Sanaderova obrana prvo je ponudila kuću odvjetnika Gorana Suića na Srebrnjaku i stan u Kozarčevoj koji glasi na Mirjanu Sanader. Nakon toga je utvrđeno da jedna nekretnina nema građevinsku i uporabnu dozvolu, a druga nije etažirana.

>> Sanaderova i Suićeva kuća nemaju ‘papire’

>> Tražila procjenu kuće dan prije odluke suda

>> Je li James Foley kriv za krš i lom na Sanaderu?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar mirica19
mirica19
13:42 12.10.2015.

Kako čovjek koji je napravio toliku štetu našoj zemlji može samo odšetati iz zatvora ukoliko skupi dovoljno para. To je apsurdno.

VA
vadis
23:14 12.10.2015.

Ivo Sanader je lopov i teski kriminalac, treba samo ispitati odakle mu imovina? Rosin podrzava kriminalca, znaci da je i on kriminalac. HDZ je kriminalna organizacija.

ST
Stipan
13:23 12.10.2015.

Trebalo bi ispitati porijeklo imovine i ovom Rošinu i poslati ga da Sanaderu u Remetincu pravi društvo!