Dijeta iz snova

Jeo je pizzu svaki dan tijekom cijele godine, evo što se dogodilo

Foto: Instagram
Brian Northrup
Foto: Instagram
Brian Northrup
Foto: Instagram
Brian Northrup
06.11.2017.
u 19:22
Mladić Brian Northrup odlučio je 'nadvježbati lošu prehranu' i dokazati kako možete jesti i nezdravu hranu ako želite ostati u formi
Pogledaj originalni članak

Ako želite izgubiti kilograme, pizza je hrana koju bi u velikom luku trebali izbjegavati.

No, da to ipak nije uvijek tako dokazao je mladić Brian Northrup koji je godinu dana jeo samo pizzu i uspio je smršaviti, ali i 'dobiti' mišiće.

U izazovu "pizzapocalypse" svaki je dan pojeo jednu cijelu pizzu iz poznatog lanca Domino te je u godini dana izgubio 2,6 kilograma.

Svojim eksperimentom htio je pokazati kako dijetalna prehrana nije jedina stvar koja je važna u održavanju kilaže i dobre forme.

Priznao je kako je prije nego što je započeo svoj izazov čuo puno stručnjaka i liječnika kako možete 'nadvježbati lošu prehranu' pa se u to i sam htio uvjeriti.

No, Brian nije samo jeo pizzu i sjedio kod kuće. Svaki dan je odradio 30-minutni kardio trening te je tri do četiri puta tjedno dizao utege u teretani što je na kraju rezultiralo gubitkom kilograma i utegnutijim tijelom.

POGLEDAJTE VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
19:41 06.11.2017.

Zar nemislite da je došlo veijeme da nas poštedite ove glupe serije ..... evo što mu/joj se dogodilo? Kreativnost vam je nula!

KU
kupatilo
00:09 07.11.2017.

I jasam koristio isto godinu dana jednu .icu i dosta smrsao ali ona se udebljala i zbog tog sam sada sretan.

PI
Pikacu
20:29 06.11.2017.

Osiječam rak u zraku