DOBRA INVESTICIJA

Jeftino kupio kuću pa se ugodno iznenadio kada je otkrio što se nalazi u dvorištu pod travom

Foto: Pixabay
Jeftino kupio kuću pa se ugodno iznenadio kada je otkrio što se nalazi u dvorištu pod travom
09.09.2020.
u 12:33
Medicinski tehničar John Reynolds iz Teksasa staru kuću mislio je renovirati i prodati, no onda je otkrio što se skriva u zaraslom dvorištu
Pogledaj originalni članak

Kada je 35-godišnji John Reynolds iz Teksasa za 20.000 dolara kupio kuću s tri spavaće sobe u gradiću Mineral Wellsu, nije ni slutio što će pronaći u njenu dvorištu.

Kuću je, naime, mislio preurediti i prodati kako bi zaradio novac, a onda je u dvorištu pod travom i lišćem otkrio veliki bazen.

John, koji inače radi kao medicinski tehničar, osjećao se kao da je dobio na lutriji, a kuću više ne želi prodati.

 

– Osjećao sam se kao da sam slučajno naletio na dobitni listić lutrije. Nikad u milijun godina nisam mislio da ću kupiti imanje koje će imati bazen. Kupio sam to kao investiciju u namjeri da je kasnije prodam, no s obzirom na ovo iznenađenje sumnjam da je mogu pustiti – ispričao je, prenosi Bored Panda.

Kuća je sagrađena 1955. godine, a nakon što je prethodni vlasnik preminuo, u njoj nitko nije živio. Imanje je zaraslo travom, bilo je napušteno i na njemu su se okupljale mačke. Lokalna vlast mislila ju je sravniti sa zemljom, no onda ju je kupio John prije nekoliko godina. John mjesecima nije znao da je kupio kuću s bazenom dok kiša nije isprala prljavštinu. Onda ga je nazvao jedan od susjeda i pitao je li vidio bazen u dvorištu.

Trebalo mu je 18 mjeseci da renovira kuću i bazen veličine 9 x 5 metara. Bazen je bio pun zemlje, dijelova automobila i starog namještaja, a u renovaciju je uložio 10.000 dolara. Prema nekim procjenama, sada vrijedi 16 puta više.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:07 09.09.2020.

Takav bazencic i jos plasticni sa instalacijom vrijedi max 10 000 , cemu toliko cudenje , stvarno su ameri id....ti ,cude se zidanoj kuci ili bazenu kao pura dreku