Aleksandar Vučić:

'Jedva čekam da mi isključe Twitter račun da budem još jedan Trump u svijetu'

Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Aleksandar Vučić
Foto: A.K./ATAImages/PIXSELL
Aleksandar Vučić
17.08.2021.
u 14:31
Srbijanski predsjednik komentirao je odluku Twittera da pojedine srpske medije označi kao one koje surađuju s Vladom
Pogledaj originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u Bajinoj Bašti na jugu Srbije komentirao je odluku Twittera da pojedine srpske medije označi kao one koje surađuju s Vladom.

- Jedva čekam da mi isključe račun da budem još jedan Trump u svijetu, da se pokaze kako je dobro da talibanski glasnogovornici imaju slobodan pristup toj mreži, za koji bi neki rekli poslušničkoj mreži. Ja neću biti poslušnik takvima - rekao je, piše Blic.

Čestitao je medijima koji se suprotstavljaju 'poslušničkoj mreži' i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje te ih je pitao zašto su se uznemirili što su tako označeni.

- Ti ljudi su sve najljepše rekli o tim medijima. S kim će surađivati, s tajkunima? Najnormalnije je da surađuju s vladom. Mi i ne plaćamo najveći dio tih medija - rekao je Vučić.

Na pitanje "jesu li trebali pisati i mogu li mediji surađivati sa lopovima koji su opljačkali Srbiju", odgovorio je da "to vodi do pitanja tko je cenzor i pokazuje da bi oni željeli biti cenzori".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:08 17.08.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

UM
umnjak
15:23 17.08.2021.

Ovaj lik i njeogv nazadni pašaluk nas zaista ne interesiraju.

PR
pravednik2
15:10 17.08.2021.

Vučko je jedan vrlo skroman čovjek. Poredi se sa Trumpom. Pri tome je on ipak mnogo poznatiji u svijetu i okolici od maloga Donalda.