Prilikom uhićenja

Jednog policajca ugrizao za bedro, drugom razderao majicu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Jednog policajca ugrizao za bedro, drugom razderao majicu
27.02.2019.
u 10:27
Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv mladića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu
Pogledaj originalni članak

Mladić (19) iz Međimurja mogao bi u zatvor jer je ugrizao policajca. Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

U Općinskom državnom odvjetništvu kažu da postoji osnovana sumnja da je 5. rujna 2018. u romskom naselju Parag povukao jednog policajca za ovratnik i razderao mu službenu majicu, a drugog je ugrizao za unutarnje stranu lijevog bedra. Dogodilo se to nakon što su mu priopćili da je uhićen zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
PrimoracRi
12:03 27.02.2019.

Pobjesnio kao gricko lajoš.