TRAGIČNA NESREĆA

U sudaru kod Siska poginuo 46-godišnjak

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Nesreća Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Nesreća Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Nesreća Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Nesreća Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Nesreća Sisak
23.02.2016.
u 15:48
Sudarili su se osobni autobil Golf i kamion, a na licu mjesta je poginuo vozač Golfa.
Pogledaj originalni članak

 46-godišnji muškarac poginuo je u prometnoj nesreći koja se danas oko 9.40 sati, dogodila na državnoj cesti D-36  u mjestu Sela na sisačkom području. Sudarili su se osobni autobil Golf i kamion, a na licu mjesta je poginuo vozač Golfa.

Očevidom je utvrđeno kako je vozač osobnog automobila marke Golf sisačkih registracijskih oznaka upravljao tim vozilom navedenom cestom od Zagreba prema Sisku te na ravnom i preglednom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na lijevu prometnu traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera nailazilo teretno vučno vozilo sisačkih registracijskih oznaka.

U nesreći je došlo do izravnog sudara na prometnoj traci kojom se kretalo teretno vozilo, a smrtno je stradao vozač osobnog automobila. Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je naložilo obdukciju smrtno stradalog vozača, a u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti prometne nesreće provest će se potrebni izvidi i dokazne radnje.

>> Dan nakon nesreće treći mladić i dalje kritično

>> Šestero ozlijeđenih, među stradalima i maturanti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SC
schwertransport
17:52 23.02.2016.

Pokoj mu dusi