KOBNA OVISNOST

Je li opsjednutost Facebookom stajala života polubrata sjevernokorejskog vođe

Foto: Facebook
Kim Jong-nam
Foto: Facebook
Kim Jong-nam
Foto: Facebook
Kim Jong-nam
Foto: Facebook
Kim Jong-nam
16.02.2017.
u 18:54
Bio je itekako svjestan namjere svog brata kad je, preživjevši napad 2012. godine, u pismu upozorio kako ne želi dovoditi sebe i svoju obitelj u opasnost
Pogledaj originalni članak

Stavljajući slike svog 'plejbojskog životnog stila' u Šangaju i Singapuru, Kim Jong-nam maksimalno je olakšao agentima Sjeverne Koreje u namjeri da ga pronađu i - ubiju.

Kimov profil koji bez zadrške govori o putovanjima i njegovom stilu života nimalo ne sugerira kako je polubrat Kim Jong-una živio u strahu ili se skriva od operativaca ubojica.

Ipak, bio je itekako svjestan namjere svog brata kad je, preživjevši napad 2012. godine, u pismu upozorio kako ne želi dovoditi sebe i svoju obitelj u opasnost, piše Telegraph.

Foto: Facebook

>> Pritvorena i druga žena osumnjičena za ubojstvo polubrata Kim Jong-una

>> Ubijen polubrat sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.